Broodplank; Stokbroodje met 3 soorten smeersel € 4,00 

VOORGERECHTEN

Heldere paddestoelenbouillon  

Soep van de week – zie krijtbord

Zachtgegaard buikspek met pompoenpuree

Mousse van gerookte meerval met appel

Taartje van tomaat en bloemkool met basilicumschuim 

HOOFDGERECHTEN

-‘Beef Brisket’ zachtgegaard borststuk van de rund met rode kool en aardappelpuree

-Spareribs; 8 uur gerookt op appel- en kersenhout, geserveerd met friet, een maiskolf en gepofte knoflooksaus

-‘Steak van de week” met kruidenboter, friet en salade

-Lauwwarm geserveerde gerookte zalmfilet met anijs-zuurkool en aardappelpuree

-Pulled Jackfruit in een krokante tortilla met pompoenpuree en dadeljus  

ZOET TOE

Coupe Soleil – vanilleijs met advocaat en chocolade 

Coupe de Ville – sorbet ijs met vers fruit

Mandarijnmousse – met n stoofpeertje en n bol ijs

Classic Cheesecake – met aardbei

Amandel-kokos-bosbessen taart – met slagroom