DINER

Om te delen:

6.50    STOKBROOD met 2 soorten smeersel

6.50    SOEP v/d WEEK

9.50    LITTLE LESS LOADED NACHO’S -Meerdere toppings o.a. jalepeños en guacamole

12.50   LOADED NACHO’S pulled pork/pulled jackfruit –Meerdere toppings o.a. jalepeños, guacamole en gerookt lekkers

16.50  MAALTIJDSALADE;

VEGA  groene salade met gefrituurde camembert & walnoot

VLEES groene salade, huisgemaakte pastrami & balsamicodressing

Plates:   

Onderstaande hoofgerechten worden geserveerd met salade & aardappel

20.50  SPARERIBS                                      (FULL RACK + € 7,50)

Worden met een droog kruidenmengsel (dry-rub) 8 uur gerookt op fruitbomenhout

22.50  FLANK STEAK –Malse ‘biefstuk’ van de grill met een fruitige soja-honing glace

20.50  CRAB-CAKES  -Huisgemaakte krab-koekjes met limoenmayonaise

Onderstaande hoofgerechten worden geserveerd met wraps, rijst & salade

18.50   CHILI-sin-CARNE -bonenschotel /HONGOS SALTADOS gebakken paddestoelen

18.50 BEEF BARBECOA -pulled beef

18.50 CHIPOTLE CHICKEN -in oa limoen gemarineerde kipdij met ananas-salsa

Zoetigheid:

7.50    Crème Brûlée van Jack Daniels Tennesse Honey

7.50    Coupe Koud 3 bollen ijs met slagroom

6.25    Taart van de dag

LUNCH

Hier treft u de meest actuele versie van onze dinerkaart.

Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten, van de koffiekoekjes tot de BBQ saus – wij maken alles in eigen keuken!

Omdat onze spareribs 8 uur gerookt worden en oa de pulled pork 26 uur in de rookoven ligt kan het zo zijn dat we tijdelijk iets niet voorradig hebben.

sweet patato fries