Om te delen:

6.50   BROODJE van JORINK met 2 soorten smeersel

9.50    LITTLE LESS LOADED NACHO’S; Meerdere toppings o.a. cheddarsaus, jalepeños en guacamole

12.50   LOADED NACHO’S pulled pork OF pulled jackfruit; Meerdere toppings o.a. cheddarsaus, jalepeños, guacamole en gerookt lekkers

SOEPEN:

6.50    MEXICAANSE MAIS SOEP

6.50    SOEP v/d WEEK

PLATES:

Onderstaande hoofgerechten worden geserveerd met coleslaw,  huisgemaakt zuur, ambachtelijke friet en mayo

19.50  BUFFALO CHICKEN; 275gr. gegrilde kippendij, met buffalo saus

19.50  FISH ‘n CHIPS; Krokant gebakken witvis filet met frisse remouladesaus

19.50  BEEF BARBECOA; pulled beef van rundersukade

20.50  SPARERIBS; Worden met een droog kruidenmengsel (dry-rub) 8 uur gerookt op fruitbomenhout

21.50 SKIRT STEAK; malse ‘biefstuk’ van de grill met een blauwe bessen-soja glaze

17.50  CORN BURGER; Maisburger met sla, tomaat, augurk en Guacemole & Chipotlemayo

17.50  BIG DADDY BURGER; 200grams runderburger met sla, tomaat, augurk en BBQ saus & Chipotlemayo

19.50  BIGGER DADDY BURGER; 200grams runderburger met PULLED PORK, sla, tomaat, augurk en BBQ saus & Chipotlemayo

NA:

6.25    HUISGEMAAKTE TAART van de WEEK

6.25    APPELTAART -naar een recept van oma Hetty-

6.25    COUPE KOUD -3 bollen ijs, keuze van onze stagair-

sweet patato fries