Om te delen:
6.50 STOKBROOD met 2 soorten smeersel
6.50 SOEP v/d WEEK
9.50 LITTLE LESS LOADED NACHO’S -Meerdere toppings o.a. jalepeños en guacamole
12.50 LOADED NACHO’S pulled pork/pulled jackfruit –Meerdere toppings o.a. jalepeños, guacamole en gerookt lekkers
16.50 MAALTIJDSALADE;
VEGA groene salade met gefrituurde camembert & walnoot
VLEES groene salade, huisgemaakte pastrami & balsamicodressing
Plates:
Onderstaande hoofgerechten worden geserveerd met salade & aardappel
20.50 SPARERIBS (FULL RACK + € 7,50)
Worden met een droog kruidenmengsel (dry-rub) 8 uur gerookt op fruitbomenhout
22.50 FLANK STEAK –Malse ‘biefstuk’ van de grill met een fruitige soja-honing glace
20.50 CRAB-CAKES -Huisgemaakte krab-koekjes met limoenmayonaise
Onderstaande hoofgerechten worden geserveerd met wraps, rijst & salade
18.50 CHILI-sin-CARNE -bonenschotel /HONGOS SALTADOS –gebakken paddestoelen
18.50 BEEF BARBECOA -pulled beef
18.50 CHIPOTLE CHICKEN -in oa limoen gemarineerde kipdij met ananas-salsa
Zoetigheid:
7.50 Crème Brûlée van Jack Daniels Tennesse Honey
7.50 Coupe Koud 3 bollen ijs met slagroom
6.25 Taart van de dag
Hier treft u de meest actuele versie van onze dinerkaart.
Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten, van de koffiekoekjes tot de BBQ saus – wij maken alles in eigen keuken!
Omdat onze spareribs 8 uur gerookt worden en oa de pulled pork 26 uur in de rookoven ligt kan het zo zijn dat we tijdelijk iets niet voorradig hebben.


