Broodplank; Oerbroodje van Jorink met 3 soorten smeersel € 4,00

VOORGERECHTEN

Tomatensoep met een parmezaan kletskop

Soep van de week – zie krijtbord

Sparerib kroketjes, met BBQ-mosterdsaus en gezuurde groenten

Salade met gebakken geitenkaas en oa dadels, vijgen, meloen, frambozen en honing -als maaltijdsalade € 15,50

Huisgerookte zalmtartaar met pastinaakcreme

3 gefrituurde kaasjes met ’n blauwe bessen chutney

Rundercarpaccio met salade, parmzaan kletskop en BBQmayo

Gerookt buikspek met ‘Onruststoker & appelstroop’ saus

HOOFDGERECHTEN

Al onze hoofgerechten worden geserveerd met verse friet en groenten

Dagspecial – zie krijtbord

Spareribs; 8 uur gerookt op appel- en kersenhout & geserveerd met gepofte knoflooksaus

Biefstuk in de boter gebakken, met gebakken ui en champignons

‘Onwiese Spies’ van kippendijen

met mangochutny, geraspte kokos en amandelen

– óf met pindasaus, kroepoek en gebakken uitjes

‘Spies Nie Vies’ van biefstuk, varkensoester en kippedij, met romige pepersaus

Gebakken zalmmoot met een romige witte wijn saus

Vis van de dag – zie krijtbord

‘Jack-n-Beer Pie’ hartig taartje gevuld met in bier gestoofde, gerookt Jackfruit

‘Big Daddy Burger’ 200 grams runderburger vd grill met ui, augurk, pulled purk en een gebakken eitje

‘Big Mommy Burger’ 200 grams vegaburger met ui, augurk, pullled jackfruit en een gebakken eitje

ZOET TOE

Coupe Soleil – vanilleijs met advocaat en chocolade

Coupe de Ville – sorbet ijs met vers fruit

Trio Penotti – chocolade- brownie/mousse én ijs

Pastel de Nata – Portugees roomtaartje

Tarte tartin – van appel uit eigen tuin met n bol ijs

Griesmeel Brulée – met seizoens fruit