BEDRIJFSUITJE, VERJAARDAG, HUWELIJKSVOLTREKKING, VRIJGEZELLENFEEST OF BAR MITZWA?

DE MOGELIJKHEDEN BIJ TAVEERNE TIVOLI ZIJN ZEER BREED.

Naast a la carte eten bieden wij ook ruimte voor grotere gezelschappen. Hiervoor hebben wij naast ons keuzemenu ook speciale arrangementen samengesteld, u kunt hier gebruik van maken met gezelschappen van meer dan 20 personen, denkt u dan aan borrel,- lunch-, brunch-, diner-, BBQ-en hapjesbuffetten.

Zou u graag een feestje willen vieren bij ons?

Dat kan natuurlijk, met een hotel , en het Amerikaans Motorfiets Museum naast de deur, met onze grote groene tuin én ruime parkeermogelijkheid leent onze locatie zich perfect voor een huwelijk, bedrijfsuitje, vriendenweekend of verjaardag met gasten uit het hele land.

Ook hebben wij een ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies, merkactivaties en workshops ter beschikking.

Houdt er wel rekening mee dat we geen evenementen noch feestjes organiseren met een besloten karakter. Taveerne Tivoli is ten alle tijden geopend voor haar reguliere publiek maar ook alle andere passanten. Dit zal de pret echter niet drukken, hoe wij dat doen vertellen wij u graag in een intake gesprek. Mocht u meer informatie wensen bel ons dan gerust of stuurt u ons een mail. Wat wij van u willen weten is de beoogde datum, welk dagdeel & het verwachte aantal personen, wij zullen dan voorzien in onze standaard mogelijkheden & vanuit daar gaan we graag met u meedenken om van het event een onvergetelijke ervaring te maken 🙂