ZONDAG 15-10-2023

RIBS ‘N BLUES AFTERPARTY
14:00-18:00
Op zondag 15 oktober sluiten de Friends of Ribs ’n Blues het seizoen af The Sec in de tuin van Tivoli.
Je wordt meegenomen in de beleving, samen gaan wij terug naar de roerige muzikale jaren 70 en 80 tot heden, maar dan akoestisch.
Er komt eigen werk langs, maar ook nummers van o.a The Stones, CCR, Neil Young, ACDC, Herman Brood, Janis Joplin, Johnny Cash, Lynrd Skynrd, The Beatles, Waylon, Shocking Blue, The Animals en vele, vele anderen.

VRIJDAG 20-10-2023

POPRONDE RAALTE

In het kader van het 900 jarig bestaan van Raalte worden er dit jaar van alles georganiseerd in onze gemeente. Zo ook een Popronde, RAALTE OP DE PLANK’N wordt georganiseerd door een club enthousiastelingen die hard werken aan het samenstellen van het programma wat in diverse horeca gelegenheden plaats zal vinden. Het wordt mede georganiseerd om bands en artiesten een kans te geven om op te treden, iets dat voor elke artiest en elke band belangrijk is, niet alleen om te laten zien wat men kan maar ook om podiumervaring op te doen!

Artiesten, bands en podia informatie volgt!


ZATERDAG 21-10-2023

ZONDAG 22-10-2023

Kunst- en cultuurroute

In het kader van het 900 jarig bestaan van Raalte worden er dit jaar vanalles georganiseerd in onze gemeente. Zo exposeren er dit weekend verschillende kunstenaars in kenmerkende gebouwen in Raalte. Denk bijvoorbeeld aan de synagoge, watertoren en de Mokwerf. De getoonde kunstwerken zijn zeer divers, van schilderkunst tot fotografie en van beeldhouwwerken tot macramé.

Ook wordt er speciaal podium geven aan jonge kunstenaars in het HOFtheater en Taveerne Tivoli. Wie graag zelf creatief aan de slag gaat, kan dit weekend terecht bij Cult voor een workshop.

Een mooie gelegenheid om dit weekend al fietsend of wandelend door Raalte te trekken om lokaal kunsttalent te ontdekken en de bijzondere gebouwen die Raalte rijk is van binnen te bewonderen.

Het definitieve programma wordt spoedig bekend!


VRIJDAG 03-11-2023

21:30 LIVE MUZIEK

entree € 17,50, lees even door voor meer info!

Church of Cash

“#1 Johnny Cash Tribute Band of the USA”

Een show die je eigenlijk niet missen wil!
De diepe, resonerende stem van zanger Jay Ernest lijkt opmerkelijk veel op die van Cash, hij weet de essentie van de legendarische artiest met zijn dynamische podiumpresentatie goed te vangen.
De show bevat een opwindende setlist met alle grootste hits van Cash, van ‘I Walk the Line’ tot ‘Ring of Fire’ en meer. De Church of Cash creëert een authentiek geluid dat trouw blijft aan de originele opnames van Cash.
Jay Ernest en zijn band hebben (inter)nationaal publiek in alle uithoeken van de wereld reeds veroverd , je wordt meegesleept in de energie en emotie van deze geweldige tribute-band.
We verkopen kaarten a € 17,50 aan de deur, maar wil je verzekerd zijn van een plekje bestel dan uw entreebewijs vooraf.
Early Bird tickets a € 15,- bestel je via Paypal of door via de bank over te schrijven.
PAYPALL: surfingarlines@icloud.com
OVERSCHRIJVEN: BE17001799837121 tnv: Gert Geluykens
Vermeld u in het opmerkingenveld: het aantal tickets & CoC in TT 
Indien je Early Birds tickets hebt gekocht staat je naam op de lijst aan de deur!

ZATERDAG 04-11-2023

21:30 LIVE MUZIEK

McCoy

Wat nu als je een zangeres tegenkomt met een dijk van een stem “and she loves the blues, cares about the funk and has a heart of soul…”

Dit overkwam de mannen van Murphy McCoy!

De Hammond sound van Nico van Houten, de groove van Rob Telgenkamp, een deinende bas (of was het “deinumde’ bas) van Bert van Keulen en de “Strat”ragger Bert van de Werfhorst hadden plat gezegd enkel nog een strot nodig en die heeft ze; Gwen Lemmens! DJ en singer/performer van het eerste uur.

Samen weten ze t volk in de kroegen in beweging te brengen op de mix van blues, soul en funk. (On)bekend werk en/of eigen nummers, via Murphy McCoy gaat het erin als zoete flodderkoek!!


ZATERDAG 11-11-2023

21:30 LIVE MUZIEK

Highway Rythem and Blues Gang

The Highway R&B Gang, is een graag geziene band in het bluescircuit! The Highway Gang speelt op festivals, café’s en andere podia.
De stijl van de Gang laat zich niet specifiek typeren,maar bestaat uit diverse  blues stijlen met een vette flirt richting de Bluesrock en de Chicago Blues. Muddy Waters, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, Junior Wells e.v.a, zijn de artiesten die voor ”the Gang” een bron van inspiratie zijn.
De muziek onderscheidt zich door variatie in nummers, grote afwisseling qua sound door de wisselwerking van gitaar, piano, Hammond-orgel en vooral erg veel speel plezier. De “Gang” biedt een programma van ongeveer 3 uur.
Kortom, The Highway Gang is: “Duidelijk geen band van dertien in een dozijn“.


ZONDAG 31-12-2023

Zoals ieder jaar is er ook dít jaar ‘gewoon’ een feestje in Tivoli! Met vuur én vuurwerk!!

We zijn vanaf 22:00 geopend voor gezelligheid én alle verzoek nummertjes mogen bij de dj ingediend worden. Hij staat de gehele avond klaar om al jullie lievelingsliedjes te draaien, ook de karaokeset én verkleedkleren staan opgesteld en zullen we om 00:00 een vette vuurwerkshow afsteken in de tuin!

Entree: € 15,-

Open: 22:00-04:00

Kaartjes kunnen van tevoren aan de bar gekocht worden en indien beschikbaar zullen we de laatste kaarten aan de deur verkopen!