Uit eten met de feestdagen

Vanaf het moment dat je je auto parkeert op de parkeerplaats van Taveerne Tivoli begint culinaire avontuur.

Je zal worden meegenomen in een spektakel waar nog lang over nagepraat zal worden, vol verwarmende vuurtjes, drankjes, lekkernijen en BBQ’s…
Bij Tivoli gaat al jaren alles nét even anders, Team Tivoli moet d’r ook nog steeds aan wennen. Het lijkt of er iets met je gebeurt zodra je ons oude pand binnenloopt. Alsof er meer mensen aanwezig zijn dan je kunt zien, alsof je wordt opgenomen in lang vervlogen tijden en op deze pleisterplaats bent aangekomen om je paarden uit te spannen en jezelf te voeden en te laven.
Op normale dagen voel je al dat er meer is dan de stenen en het hout in dit pand. Je proeft, voelt en ruikt de eeuwenlange stroom van mensen die hier zijn gevoed en gelaafd zijn. Taveerne Tivoli’s eeuwenoude geschiedenis komt tijdens deze Kerst echt tot leven, onze eigen unieke sfeer hebben we weten te vangen in ons uitgebreide kerstmenu, welke uit 7 gangen bestaat.
Chef Eline maakt met jou een culinaire reis door de tijd, met overheerlijke gerechten die je elke keer weer zullen doen verrassen. Pure ingrediënten die veelal afkomstig zijn van de Sallandse grond en door de Sallandse boeren zijn gekweekt en verzorgt. Het eten wordt geserveerd op grote plateau’s waarvan je samen met je gezelschap van zult eten. Om het maar in echt Sallands te zeggen: Sharing is Caring!!

7 Gangen voor volwassenen

55,-Vega graag vermelden bij reservering

kinderen per levensjaar

2,25Graag vermelden bij reservering
Reserveer online telefonisch of per mail

KERSTDINER
keuze uit vlees/vis/vega

-Plateau met huisgemaakte charcuterie & worsten

-Plateau met diverse (huisgerookte) vissoorten

-Plateau met crudite met verschillende dips

**
– Verrassing van Sallandse bodem

**
– Lollie van fazant, wafel met patrijs & ’n eendenlever bonbon

– Op 3 verschillende wijze bereidde gamba’s met een coulis van tomaat en gepofte knoflook

– Met 5 groenten gevuld soesje, bospaddenstoelenroom en gefrituurde zoete aardappel chipjes
**

– Bisque van Rivierkreeftjes met Woolderinks Brandewijn

– Bisque van roodlof met Bastiaans Blauw

**
– Everzwijn, kalkoen & cote du bouef

– Boven open vuur bereidde hele zalm

– Pompoen Wellington met een saus van tamme Kastanjes uit eigen tuin

**
– Grand dessert
en meer…