Details
Date:

december 21

Time:

09:30 pm

Website:
Event Website
Venue

Taveerne Tivoli

Zwolsestraat 63

Raalte, Netherlands, 8101 AB

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

2019 is helaas voor de “Old Ditch Riverhoppers”
(o.a bekend van “vrije geluiden, stoppelheane en Taveerne Tivoli) een jaar van afwezigheid geweest aangezien ze het wegens blessures even rustig aan moesten doen. In die revalidatie periode hebben ze ook een belangrijke switch in line-up gemaakt.

Ze hebben helaas afscheid moeten nemen van hun bassist Franke en mandolinespeler Maurits. Gelukkig hebben ze twee uitmuntende vervangers gevonden en zijn hun kersverse bassist Maurits en mandolinespeler Franke nu op volle toeren zich aan het klaarstomen voor het nieuwe seizoen. 😉

Ze hebben dit jaar nog wel een hele leuke afsluiter waarin ze alvast een voorproefje laten zien van de nieuwe setting. En dit doen ze op een hele speciale plek, namelijk Taveerne Tivoli, waar (hun reservewiel) Rienkkstein de Brede en zijn lieftallige vrouw Eva Middelbosch een prachtig plekje hebben gecreëerd.

Aangezien we zo rond de kerstdagen zitten maken ze er een speciaal feestje van en trekken ze alle kerstklassiekers uit de kast. Verwacht een warme avond vol met lekker eten drinken en bluegrass jingles.