menu

/menu
menu 2018-04-20T22:12:55+00:00

Broodplank; Oerbroodje van Jorink met 3 soorten smeersel € 3,95

VOORGERECHTEN

Aspergesoep met ham en ei

Voor deze dag – zie krijtbord

Asperge met huisgerookte zalm, dragonmayo en een sesamkletskop

Salade met geitenkaas, pesto en huisgenarineerde olijven

(maaltijdsalade als hoofdgerecht € 14,50)

Chef’s proeverij; twee kleine voorgerechten en een soepje

Rundercarpaccio met sla, krokantjes van oude kaas en truffelmayo

Mousse van beenham met aardappelsalade en asperge

HOOFDGERECHTEN

Al onze hoofgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en salade

Dagspecial – zie krijtbord

Spareribs; 8 uur gerookt op appel- en kersenhout & geserveerd met gepofte knoflooksaus

‘Spies Nie Wies’ van biefstuk en varkensoester, met romige pepersaus

Runderentrecote met chimi churry (meerprijs € 2,50)

Aperge’s Traditioneel met beenham, Hollandaise saus, krieltjes en ei

Parelhoenfilet met een saus van Jack Daniel’s & bramen

Vis van de dag – zie krijtbord

Asperge quiche met boerenbrie-tuinkruidensaus

Patat met mayo € 3,00

Gebakken aardappelen en salade € 3,00

ZOET TOE

Na deze dag – zie krijtbord

Hangop met gemarineerd rood fruit

Brownie blokken met stracciatella ijs

Cannoli met witte chocolademouse en butterscotchsaus

Coupe met walnotenijs, boerenjongens en advocaat

Crème brûlée van Nozemoil

Koffie of thee met lekkernijen

Voorgerecht € 9,50

2-gangen diner € 25,-

3-gangen diner € 28,00

Hoofdgerecht € 19,50

Nagerecht € 5,50