GEANNULEERDGEANNULEERD

Helaas hebben we vanuit de gemeente een negatief advies gekregen voor de organisatie van een spooktocht icm take-away, we zullen dus op 31 oktober niet geopend zijn….

 

HALLOWEEN MENU VOOR THUIS

Op zaterdag 31 oktober kan je bij ons een het “Chef’s Fingerfood” menu afhalen! 

Een spannende avondmaaltijd waar je helemaal niet bang voor hoeft te zijn.

We vragen je vooraf te reserveren – keuze uit een volwassen diner of voor kinderen (tot 13 jaar), vlees óf vega –

Bij het afhalen van de maaltijd zul je eerst een griezelige tocht afleggen op en rondom de Zwolsestraat en na afloop zul je met een tas met eten het spookhuis verlaten, durf jij dit aan?!

Reserveren doe je door te bellen naar: 0572-364187, we laten je weten hoe laat je je bestelling mag komen afhalen!

Het menu bestaat oa uit een ‘Fingerlicking beerpie’, pompoensoep, wormbread en andere griezelige lekkernijen.

Volwassen € 20,00

Kinderen € 12,50

 

 

 

TERRASTIFAL XL

28, 29 & 30 augustus 2020

Omdat we net te horen hebben gekregen dat ook ons COVID-plan is goedgekeurd kunnen we nu aankondigen dat we as weekend weer eens iets leuks gaan doen!

De ‘hoofdact’ die helemaal uit Mexico zou komen kan, door aanscherpen van de regels aldaar helaas niet komen maar we hebben goede vervangers gevonden, ook kan de geplande pubquiz geen doorgang vinden, maar….

Op vrijdag trapt onze huis-dj Purple Case t weekend af en op zaterdag en zondag spelen zowel de ‘Company of Sinners’, ‘The Blitzers’ als ‘Joey’s Midnight Club’.

VRIJDAG 28 augustus
21:00 DJ Purple Case
ZATERDAG 29 augustus
17:00 Company of Sinners (murder Ballad Trio)
20:30 The Blitzers (70’s Coverband)
ZONDAG 30 augustus
14:00 Company of Sinners
16:30 Joey’s midnight Club (Power Rock Trio)
Er mogen met het inachtneming van alle huidige regels maximaal 200 mensen in onze tuin, hiervoor hebben we dan ook zitplaatsen beschikbaar, echter werken we op vrijdag, zaterdag én zondag niet met reserveringen voor ons TERRASTIFAL XL.
We serveren jullie live muziek, pizza’s,  ribs, philly cheese steaks en bier omdat we weer iets mógen ondernemen voor het publiek, kom dan ook op tijd, met een lege maag, grote dorst en een warm vest! We hebben 2 tarpen staan, mocht er een beetje regen vallen.
We hebben voor iedere bezoeker naast een stoel aan een tafel en extra vrije meters beschikbaar, misschien zelfs om te heupwiegen op gepaste afstand… Houdt je aan de RIVM- en huisregels, de looproute’s en volg de instructies van Team Tivoli op!
Op vrijdag kan er ‘gewoon’ gereserveerd worden bij Taveerne Tivoli, op zaterdag en zondag kun je -als je met meer dan 7 personen wil komen- het beste even telefonisch contact opnemen op 0572-364187.