ALLES VOOR THUIS;

Snackpakketten en onze ’to go daghap’ kunnen zolang de voorraad strekt via de mail besteld worden en op afspraak afgehaald.


Help je ons de koelkast leegmaken?

Omdat we op dit moment niet geopend zijn voor diner en (late-night) borrel hebben we veel van onze gerechten omgetoverd tot TO-GO pakketten. Onze verse ingrediënten zijn ‘hapklare gerechtjes’ geworden die in vacuum verpakt zijn en diepgevroren aan u verkocht worden.  We bieden de volgende pakketten aan;

  • 9,50 DAGHAP

wekelijks wisselend gerecht, bereidt obv de schijf van vijf 🙂  Deze maaltijd is altijd met liefde bereidt, voedzaam en makkelijk af te bereiden thuis!

Dit pakket is diepgevroren, wij adviseren dit pakket de avond voor gebruik in de koelkast te laten ontdooien.  De maaltijd kan in de oven (160C.) of in de pan opgewarmd worden.
  • 7,50 VEGA PAKKET 

2 knapperige maisburgers, 2 puntjes vega quiche, 2 gevulde champignons, 200 gram frisse salade met gerookt jackfruit, blokjes jonge kaas & ‘huiszuur’ -met bijbehorende sauzen

Dit pakket is diepgevroren, wij adviseren dit pakket de avond voor gebruik in de koelkast te laten ontdooien.  Alle gerechten, muv de sausjes, kunnen in de oven (160C.) of in de pan opgewarmd worden.
  • 12,50 LUNCH PAKKET /steak

2 rundergehaktballen in jus, 200 gram pulled pork, gegrild buikspek & steak -met bijbehorende sauzen

Dit pakket is diepgevroren, wij adviseren dit pakket de avond voor gebruik in de koelkast te laten ontdooien.  Alle gerechten, muv de sausjes, kunnen in de oven (160C.) of in de pan opgewarmd worden.
  • 10,50 LUNCH PAKKET /tuna

2 rundergehaktballen in jus, 200 gram pulled pork, gegrild buikspek & tonijnsalade

Dit pakket is diepgevroren, wij adviseren dit pakket de avond voor gebruik in de koelkast te laten ontdooien.  Alle gerechten, muv de tonijnsalade én de sausjes, kunnen in de oven (160C.) of in de pan opgewarmd worden.
  • 12,50 SNACK PAKKET -deep fry- 

4 jalapeno’s gevuld met chedder, 4 champignons in bourbonbeslag, 4 knapperige kipstukken & 4 boarballs met bijbehorende sauzen

Dit pakket is diepgevroren, alle snacks dienen gefrituurd (óf in de airfryer) opgewarmd te worden.
  • 19,50 BBQ SNACK PAKKET -óók geschikt voor op de gourmet set- 

4 smoked ribs, 4 moinkballs, 400 gram pulled pork, steak, buikspek, 4 knapperige kipstukken, kaas-grillworst, huisgezuurde groenten met bijbehorende sauzen

Dit pakket is diepgevroren, wij adviseren dit pakket de avond voor gebruik in de koelkast te laten ontdooien.  Alle gerechten, muv de kaas-grillworst, de huisgezuurde groenten én de sausjes, kunnen in de oven (160C.) of in de pan opgewarmd worden.