Menu restaurant Taveerne Tivoli Raalte

Broodplank Oerbroodje van bakker Jorink met kruidenboter, tapanade en knoflookdip

VOORGERECHTEN


Huisgemaakte soep van de dag

Dagspecial een wisselend Voorgerecht
Broodje geitenkaasburger met abrikozenchutney
Bonbon van huisgerookte zalm met een groene mosterdcrème
Chef’s proeverij; twee voorgerechten en een soepje van wild
Rundercarpaccio met sla en oude-kaaskrokantjes
Pulled Boar, op onze Oklahome Joe bereidt wild zwijn, geserveerd met spekchips en stoofperensiroop

HOOFDGERECHTEN

Al onze hoofdgerechten worden met gebakken aardappelen en salade geserveerd.

Dagspecial een wisselend Hoofdgerecht
Spareribs Raalter favoriet, geserveerd met gepofte knoflooksaus
‘Spies Nie Wies’ van biefstuk en varkensoester, met 2 soorten paddenstoelensaus
Hazenpeper; goedgevulde stoof van oa hazenbout en ‘flodderkoek’, geserveerd in een oerbol
Hertenbiefstuk met rode portsaus (meerprijs € 5,00)
Parelhoenfilet met een saus van Jack Daniel’s & bramen
Vis van de dag een wisselend Visgerecht
Strudel van paddenstoelen met huisgerookte groenten en blauwschimmel-kaassaus
Extra te bestellen
Portie frites met mayonaise € 3,00

NAGERECHTEN

“Dagspecial” een wisselend nagerecht
Parfait van vanille en stoofpeertjes met caramelsaus
Brownie blokken met stracciatella ijs
Cannelloni met witte chocolademouse en butterscotchsaus
Dame Blanche, altijd lekker!
Crème brûlée van Jägermeister
Koffie of thee met lekkernijen

3-gangen diner € 28,00
2-gangen diner € 25,00
Hoofdgerecht € 19,50

VOORGERECHT ALS HOOFDGERECHT?
DAT KAN, TEGEN ‘N MEERPRIJS,
U BETAALD DAN €9,50 VOOR
DEZELFDE PORTIONERING