Broodplank: een oerbroodje van bakker Jorink met kruidenboter, tapenade en knoflook dip € 3,95

VOORGERECHTEN

Soep van de dag
Burger van geitenkaas met abrikozenchutney
Huisgerookte zalm met noodle salade en wasabi crème
Rundercarpaccio met sla, oude kaas & pijnboompitjes
Garnalenkroketjes met zoetzure komkommer en kerriemayonaise
Lamsham met pesto, gemarineerde olijven en gedroogde tomaten.
Pulled pork op onze Oklahoma Joe bereidt, met spekchips & Bardo’s bbq saus
“Voor deze dag” een wekelijks wisselend voorgerecht

HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten worden geserveerd gebakken aardappelen en salade

“Deze dag special” een wekelijks wisselend hoofdgerecht
Spareribs Tivoli’s favoriet met knoflooksaus
Biefstukpuntjes met stroganoffsaus in een pannetje
Varkensbraadstuk, Gegrilde rib-eye van het varken aan het bot geserveerd met spek – uiensaus
Lamsschouder, langzaam gegaard en geserveerd met een Provençaalse saus
Runderentrecote met Zwolse mosterdsaus (meerprijs € 2,50)
Gevulde ananas met groente ratatouille, cashewnoten en cocos gevuld en gegratineerd met kaas
Vis van de dag

Extra te bestellen:
Portie frites met mayonaise € 3,00

NAGERECHTEN

Dame Blanche, altijd lekker
Parfait van advocaat en chocola met boerenjongens
Huisgemaakte Brownie, met straciatella ijs
Creme bruléé van Liqor 43 , met mango sorbetijs
Panna cotta met gemarineerd fruit
“Na deze dag” een wekelijks wisselend nagerecht
Koffie of thee met lekkernijen

3-gangen diner € 27,50
2-gangen diner € 24,50
Hoofdgerecht € 19,00
Voorgerecht als hoofd, zelfde formaat € 9,50